Nieuws

Vocaal kwartet Valse Wichter is gestopt met optreden. Na vijfentwintig jaar veel plezier en succes nemen we afscheid.

Valse Wichter krijgt steeds meer opdrachten om met liederen en liedjes bijzondere gelegenheden passend te omlijsten. Een paar mooie voorbeelden. Intermezzo’s tijdens de boekpresentatie van de heer Schulte, eind vorig jaar, de opening van de tentoonstelling “Vrolijke Dames” in galerie De Groninger Kroon in Finsterwolde op 31 maart. Een (besloten) huwelijksfeest in Veenwouden wordt zeker ook leuker met Valse Wichter op het podium.

Heeft u ook een bijzondere bijeenkomst waarbij u uw gasten muzikaal en tekstueel wilt onthalen? Valse Wichter zorgt ervoor!

O ja ….. de recente geluidsopnamen zijn nu via deze site te beluisteren. Veel plezier!
© 2016 Valse Wichter - website obedbrinkman.nl
AnsAns Koster

Meestal kom ik als laatste binnen, maar ik zing wel het hoogste lied. Een enkele keer ga ik in mijn loopjes over de top. Ik compenseer dat met mijn gevoel voor stijl en precies de juiste outfit.

close
MarlieMarlie Wabeke

Letterlijk toonaangevend ben ik, mede dankzij mijn stemvork. Ook ben ik de bodem, de basis van het kwartet Valse Wichter. Zonder mij zou de zaak instorten en gelukkig ga ik graag de diepte in.

close
RiaRia Moorlag

Bij mij draait het om de feiten, maat en ritme moeten kloppen. Potloodputjes in de tafel dus en als dat niet helpt, zwaai ik met mijn wijsvinger om die mateloze wichter in het gareel te krijgen. Sowieso ben ik de meest beweeglijke van het groepje.

close
OlgaOlga Schoonheim

Ik ben van de gesmeerde kelen, van de catering dus. Dat ligt voor de hand, omdat de repetities van Valse Wichter aan mijn keukentafel plaatsvinden. Als tekstschrijver ben ik creatief met taal en pleeg ik herhaaldelijk ‘valsheid’ in geschrifte.

close